fbpx

Терапии

icoone предлага комбинация от различни програми за грижа за лицето и тялото, които могат да се персонализират, за да отговорят на нуждите на мъже и жени от всички възрасти.


Beauty

Целулит

Антицелулитната терапия видимо намалява портокаловата кожа. icoone спомага за изглаждането на кожата, подобрява дренажа и кръвообращението и възстановява хармоничната форма на тялото.

Оформяне на тялото

Предназначена да въздейства върху упоритите мастни натрупвания, icoone процедурата за контуриране на тялото му придава цялостен хармоничен вид, същевременно създавайки приятно усещане за лекота и здраве.

Подмладяване на кожата

Стимулирайки производството на колаген и еластин, icoone възстановява плътността на тъканите, редуцира признаците на стареене и придава блясък и еластичност на кожата по напълно естествен и безболезнен начин.

Стягане на кожата

Тази терапия се базира на клетъчна стимулация за насърчаване производството на колаген и еластин, водейки до стягане на кожата и  по-строен вид на фигурата. Процедурата е особено подходяща за тонизиране на кожата след загуба на тегло.

Лифтиране на лицето, гърдите и деколтето

Предназначена да насища с кислород и да съживи кожата, тази терапия намалява мазнините под брадичката и отока около очите, като същевременно изглажда зоната около устните и деколтето и стяга шията. Това е идеалният избор, ако целите освежаване и озаряване на кожата, без да прибягвате до оперативни методи.

Редуциране на бръчки и стрии

Терапията цели насърчаване на оксигенацията на тъканите и регенерацията на кожата, както и възстановяване на еластичността на тъканите. icoone изглажда бръчките, като придава видимо по-млад и хармоничен вид на лицето.

Подобряване на кръвообращението

Предназначена да стимулира лимфния поток и кръвообращението, тази терапия спомага за тонизиране и оформяне на краката, осигурявайки моментално усещане за лекота и хармония.

Лимфен дренаж

Благодарение на симетричното и едновременно действие на два накрайника, icoone извършва пълен дренаж на цялото тяло, като стимулира мигновената оксигенация на тъканите, подобрява микроциркулацията и насърчава елиминирането на метаболитните течности.

Подсилване на имунната система

Целенасоченота терапия за реактивиране на микроциркулацията и детоксикация на тялото води до подобряване на функцията на имунната система и намаляване нивата на стрес.

Релаксация и цялостно възстановяванена организма

icoone постига цялостна релаксация на тъканите, като благоприятства освобождаването на ендорфини и води до общо усещане за благополучие.MEDICAL

Белези, фибрози и сраствания

Терапия за намаляване на възпаленията и фиброзите, и подобряване на качеството и еластичността на кожата, благодарение на дълбокото стимулиране на синтеза на колаген и еластин. По този начин се насърчава процеса на зарастване на белези и на възстановяване на подвижността в засегнатата от нараняване зони, а процедурата има и болкоуспокояващо действие. icoone позволява прецизно и безболезнено третиране на всички области на лицето и тялото и всички видове белези, вкл. хирургични или травматични, белези след цезарово сечение, акне или след мастектомия.

Белези от изгаряне

icoone се характеризира с успокояващото си и неинвазивно действие, като в случай на скорошни изгаряния, терапията намалява възпалението, ускорявайки процеса на оздравяване и предотвратявайки усложнения, и по този начин подобрява качеството и еластичността на кожата. В случай на по-стари изгаряния, процедурата стимулира фиброзните области със сраствания, за да подобри гъвкавостта, еластичността и да омекоти тъканите, благоприятствайки метаболитния обмен.

Преди и следоперативни интервенции

Терапия за насърчаване на по-бързото възстановяване на тъканите и облекчаване на болката.
Преди: за дренаж и мобилизация на тъканите, за подготовка на кожата за хирургични процедури и за улесняване на работата на лекаря по време на операция.
След: дренажен, аналгетичен и рехабилитационен ефект, ускорява процеса на заздравяване на тъканите и спомага за подобряване на резултата и избягване на възможни усложнения

Рехабилитация в сенологията

Деликатно и ефективно стимулиране на тъканите, целящо намаляване на отока и увеличаване на гъвкавостта и еластичността на кожата и подобряване на качеството на живот чрез комбиниране на възстановяване функцията на горния крайник с постигане на естетични резултати.

Целулит

icoone възстановява оптималното ниво на оксигенация на тъканите и подобрява микроциркулацията, улеснявайки метаболитния обмен. Трапията подобрява качеството, еластичността и стегнатостта на кожата, като същевременно редуцира отоците, дори и в най-трудните зони, благодарение на комбинацията от LED и LASER технология, като намалява обема на мастните клетки.

Венозна недостатъчност и лимфедем

Естествена и безболезнена стимулация, която задейства реактивирането на лимфния поток и кръвообращението, подобрява оксигенацията на тъканите, дори и в най-деликатните зони, и намалява отока, за да осигури по-голяма гъвкавост и подвижност на засегнатите области, редуцирайки времето за естетично и функционално възстановяване.

Бременност

Цялостна терапия за лимфен дренаж и подобряване на кръвообращението, насочена и към предотвратяване появата на естетични и функционални проблеми.
По време на бременността: за реактивиране на микроциркулацията с цел – облекчаване на „тежки” крака и справяне с новопоявили се кожни проблеми (напр. капиляри, целулит, локализирани мастни натрупвания, задържане на вода).
След раждането: за възстановяване на стегнатостта, еластичността и тонуса на тъканите. Цялостно стягане на кожата, подобряване на венозната функция и възстановяване на лимфната система

Облекчаване на болки и възпаления

Нежната и неинвазивна стимулация на icoone позволява извършване на аналгетично действие, отпускане на мускулната контракция и намаляване на острата и хронична болка, благоприятствайки пълното функционално възстановяване.
Нещо повече, тази терапия намалява възпалителните процеси, дължащи се на травматични събития, като намалява отока и засилва кръвообращението и венозната функция.

Тендинопатия и мускулно напрежение

Терапия, специално разработена с цел – намаляване на болката и възпаленията, насочвайки се към възстановяване нормалната функция на ставите. Постига се насищане на тъканите с кислород, както и намаляване на мускулното напрежение, причинено от заболявания като фибромиалгия.