fbpx

Технология

Науката е в основата на технологичното развитие на всички наши устройства, резултат от непрекъснати изследвания за идентифициране на иновативни решения за подобряване на качеството на живот на нашите клиенти.

i-Tech Industries® – Наука за кожата

Базирайки се на изцяло научен подход и прецизен анализ върху конкретни естетико-медицински случаи, i-Tech Industries® се превърна в световен еталон в разработването на технологии за ремоделиране на тялото и неинвазивни лечения, фокусирани върху съединителната тъкан. icoone®, в частност, представлява платформа без аналог в областта на естетиката, рехабилитацията, възстановяването, релаксацията и уелнес преживяването.
Благодарение на непрекъснатите инвестиции в изследванията и иновациите, компанията направи сериозен пробив в областта на проучванията относно кожата и нейното третиране с цел, от една страна, да популяризира знанията за  този жизненоважен аспект от човешкото тяло и, от друга, да проектира и внедри технологии и решения, които да удовлетворяват индивидуалните нужди по отношение на красотата, здравето и уелнеса.

Научни изследвания

Проектът icoone се ражда, благодарение на вдъхновението и изключителната интуиция на експерта по реконструктивна хирургия д-р Жан-Клод Гимберто по отношение на структурата на съединителната тъкан. Д-р Гимберто доказва, че кожата трябва да се възприема като жив, дишащ орган, както и че подкожната тъкан се състои от мрежа от микровакуоли, подредени по фрагментиран начин, които съставляват основния компонент– функционалната единица – на цялостната тъканна структура.
Тази нова визия напълно заменя традиционната концепция за възприемане на кожата, базирана на твърдението, че тя е образувана от слой тъкани, и следователно води до необходимостта от НОВ ПОДХОД ЗА ТРЕТИРАНЕ НА КОЖАТА.
i-Tech Industries възприема и развива тази нова научна визия, проектирайки технология, която третира посочените безброй микровакуоли по целенасочен и ефективен начин, като по този начин гарантира по-бързи и по-ефективни резултати.


Научни разработки

Свали PDF

THE SLIDING MECHANICS OF THE SUBCUTANEOUS STRUCTURES IN MAN ILLUSTRATION OF A FUNCTIONAL UNIT: THE MICROVACUOLES


MICRO MULTI ALVEOLAR STIMULATION IN MECHANISED CONNECTIVE TISSUE MASSAGE ACCORDING TO THE THEORY OF THE MICROVACUOLE


RANDOMISED CLINICAL TRIAL ON PATIENTS COMPLIANCE AND THE ERGONOMICS OF TWO DEVICES FOR MECHANIZED MASSAGE


A NEW TECHNOLOGY FOR CONNECTIVE TISSUE MICRO ALVEOLAR STIMULATION: ICOONE®-H


STROMA AND ITS COSMETIC-FUNCTIONAL REACTIVATION: MULTI MICRO ALVEOLAR STIMULATION, A REVOLUTION IN EVOLUTION


INTERMITTENT MICROALVEOLAR STROMAL STIMULATION THERAPY: LOWER LEGS FUNCTIONAL AND COSMETIC RESHAPING BY LYMPHO-VENOUS NETWORK ACTIVATION


THE FIBERS, EXTRACELLULAR MATRIX AND CELLS OBSERVATION UNDER THE ACTION OF THE MULTI MICRO ALVEOLAR STIMULATION ON NORMAL AND SCARRING TISSUES.


MULTI MICRO ALVEOLAR STIMULATION COMBINED WITH LASER 915 NM AND LED 650 NM FOR SKIN REGENERATION AND FIRMING EFFECT.


MULTI MICRO ALVEOLAR STIMULATION COMBINED WITH LASER 915 NM AND LED 650 NM FOR A UNIQUE EFFECT ON BODY SHAPING AND CELLULITE.


THE POWER OF ICOONE® MEDICAL MICROSTIMULATIONS IN THE BREAST CANCER REHABILITATION.


A JOURNEY UNDER THE SKIN THROUGH ICOONE®.


MOBILIZATION, VASCULARIZATION AND METABOLIC EXCHANGES.


MULTI MICRO ALVEOLAR STIMULATION: THE UNIQUE TRIDIMENSIONAL STIMULATION FROM THE OUTSIDE TO THE INSIDE AND THE CLINICAL RESULTS.


BREAST CANCER: PHYSIOTHERAPY INTERVENTION FROM THE POINT OF VIEW OF TISSUE ANATOMY.
THE BENEFIT OF ICOONE® MEDICAL TECHNOLOGY.


THE CLINICAL AND AESTHETIC ADVANTAGES OF USING MULTI MICRO ALVEOLAR STIMULATION DURING RECOVERY FROM CAESAREAN SECTION