fbpx

BEAUTY

Лифтинг на лице, гърди и деколте

Лицето, шията и гърдите са тонизирани и повдигнати, благодарение на микромасаж, който насища с кислород, подмладява и изпълва тъканите.

Гравитацията не прощава. Годините минават и тъканите увисват: губят тонус и структура, с течение на времето кожата на лицето вече не е в състояние да се противопостави на неизбежното “дърпане” надолу. Бузите увисват, появява се двойна брадичка, клепачите стават по-тежки; същото се случва и в зоната на деколтето, което бавно губи своята красота.

Отпускане в зоните на лицето, гърдите и деколтето

В основата на това „свободно падане“ е процесът на стареене на съединителната тъкан на тялото под кожата: с годините еластиновите и колагеновите влакна намаляват, стават по-малко еластични и структурата им се влошава. Резултатът е загуба на способността й да функционира като здраво “скеле” за кожата, която е лишена от тонус и увисва особено видимо в три области:

  • Лицето, където отпускането на тъканите се проявява в появата на двойна брадичка, висящи бузи, марионетни бръчки, увиснали клепачи.
  • Шията и деколтето, които губят твърдост и тонус.
  • Гърдите, които под въздействието на годините, бременностите и кърменето, хормоналната стимулация и силата на гравитацията увисват с времето.

Нежен, но ефективен лифтинг с процедурите на icoone

Отпуснатата кожа въздейства въху нашата привлекателност и самочувствие.  Грешат обаче онези, които мислят, че без скалпел не е възможно повдигане на лицето, шията и деколтето.

Благодарение на процедурите с icoone тези зони могат да получат незабавен и ефективен антигравитационен „спусък“: Мулти Микро Алвеоларната Стимулация в основата на технологията Roboderm®, е иновативна и уникална стимулация, която позволява мобилизиране на кожата и подкожната тъкан до най-дълбоките слоеве.

Този микромасаж е възможен чрез специални накрайници, оборудвани с микростимулатори, които като хиляди малки ръце масажират кожата, осигурявайки до 21 600 микростимулации в минута с множество положителни ефекти:

  • притокът на кръв се увеличава
  • тъканта е оксигенирана и дренирана
  • метаболитните обмени се насърчават
  • фибробластите произвеждат повече еластин и колаген
  • кожата е ревитализирана и стегната

В резултат постигаме неинвазивен лифтинг на лицето и деколтето: клепачите се отварят, двойната брадичка е редуцирана, устните придобиват естествена плътност; кожата на деколтето е по-гладка, шията е стегната; гърдите са по-повдигнати. По този начин icoone гарантира дълготраен по-сияен и младежки вид, с видими резултати още от първата сесия.

Разгледайте снимките Преди и След процедурите с icoone