fbpx

Beauty

Оформяне на тялото

Извайването на хармоничен силует и намаляването на излишните мазнини в „критичните точки“ вече е постижима цел, без скалпел и с бърз и дълготраен ефект.

Хармоничната форма на тялото не означава да виждаме „идеалната“ цифра на кантара, а да имаме пропорционална физика без излишни мазнини.

Най-критичните зони на тялото

Извайването на стройни крака, благодарение на упражнения за тази зона, няма да ни донесе удовлетвореност, ако в профила в огледалото все още виждаме корема си изпъкнал. По същия начин, може да успеем да отслабнем с размер или два, или да намалим корема, но в същото време дупето и бедрата ни да са отпуснати, а локализираната подкожна мазнина все още да ни притеснява. Слоевете мастна тъкан, често устойчиви на диета и спорт, имат подчертано „предпочитание” към определени области на тялото:

  • натрупване на мазнини по корема е често явление, особено след менопаузата, когато действието на женските хормони намалява, а упоритите диети или упражнения за корем вече не дават задоволителни резултати;
  • бедрата и седалището са проблем за много дами, тъй като структурата на женското тяло е предразположена да концентрира резервни мазнини точно в тази зона под въздействие на хормоните.

Оформяне на тялото – КАК?

Намаляването на подкожните мазнини за оформяне на тялото, но без намеса на скалпел, поради възможните странични ефекти, необходимостта от упойка и дългото възстановяване, е мечтата на много дами. Добрата новина е, че днес решението за контуриране на тялото по ефективен и неинвазивен начин е налице: icoone е едно от най-добрите устройства за нехирургично оформяне на тялото, благодарение на Roboderm®, иновативна технология, базирана на т.нар. Мулти Микро Алвеоларна Стимулация, която мобилизира кожната и подкожната тъкан до най-дълбоките слоеве, засилва циркулацията, дренира течностите и стимулира намаляването на мастните депа.

Тази уникална, патентована технология е включена във всички накрайници на icoone, оборудвани с микростимулатори, които като хиляди малки ръце масажират кожата, осигурявайки до 21 600 микростимулации в минута.

icoone също така позволява масаж с две ръце за симетрично третиране на двете страни на тялото и включва LED и лазерни източници на светлина, които могат да се използват заедно или поотделно, засилвайки ефекта точно върху области, в които мазнините са по-устойчиви на диета и спорт, помагайки за намаляване обема на мастните клетки. По този начин мастните натрупвания се редуцират, оформяйки фигурата точно в зсегнатите зони по напълно релаксиращ и приятен за пациента метод.

Разгледайте снимките Преди и След процедурите с icoone