fbpx

MEDICAL

Белези, фибрози и сраствания

Терапия за намаляване на възпаленията и фиброзите, и подобряване на качеството и еластичността на кожата, благодарение на дълбокото стимулиране на синтеза на колаген и еластин. По този начин се насърчава процеса на зарастване на белези и на възстановяване на подвижността в засегнатата от нараняване зони, а процедурата има и болкоуспокояващо действие. icoone позволява прецизно и безболезнено третиране на всички области на лицето и тялото и всички видове белези, вкл. хирургични или травматични, белези след цезарово сечение, акне или след мастектомия.

Белези от изгаряне

icoone се характеризира с успокояващото си и неинвазивно действие, като в случай на скорошни изгаряния, терапията намалява възпалението, ускорявайки процеса на оздравяване и предотвратявайки усложнения, и по този начин подобрява качеството и еластичността на кожата. В случай на по-стари изгаряния, процедурата стимулира фиброзните области със сраствания, за да подобри гъвкавостта, еластичността и да омекоти тъканите, благоприятствайки метаболитния обмен.

Преди и следоперативни интервенции

Терапия за насърчаване на по-бързото възстановяване на тъканите и облекчаване на болката.
Преди: за дренаж и мобилизация на тъканите, за подготовка на кожата за хирургични процедури и за улесняване на работата на лекаря по време на операция.
След: дренажен, аналгетичен и рехабилитационен ефект, ускорява процеса на заздравяване на тъканите и спомага за подобряване на резултата и избягване на възможни усложнения

Рехабилитация в сенологията

Деликатно и ефективно стимулиране на тъканите, целящо намаляване на отока и увеличаване на гъвкавостта и еластичността на кожата и подобряване на качеството на живот чрез комбиниране на възстановяване функцията на горния крайник с постигане на естетични резултати.

Целулит

icoone възстановява оптималното ниво на оксигенация на тъканите и подобрява микроциркулацията, улеснявайки метаболитния обмен. Трапията подобрява качеството, еластичността и стегнатостта на кожата, като същевременно редуцира отоците, дори и в най-трудните зони, благодарение на комбинацията от LED и LASER технология, като намалява обема на мастните клетки.

Венозна недостатъчност и лимфедем

Естествена и безболезнена стимулация, която задейства реактивирането на лимфния поток и кръвообращението, подобрява оксигенацията на тъканите, дори и в най-деликатните зони, и намалява отока, за да осигури по-голяма гъвкавост и подвижност на засегнатите области, редуцирайки времето за естетично и функционално възстановяване.

Бременност

Цялостна терапия за лимфен дренаж и подобряване на кръвообращението, насочена и към предотвратяване появата на естетични и функционални проблеми.
По време на бременността: за реактивиране на микроциркулацията с цел – облекчаване на „тежки” крака и справяне с новопоявили се кожни проблеми (напр. капиляри, целулит, локализирани мастни натрупвания, задържане на вода).
След раждането: за възстановяване на стегнатостта, еластичността и тонуса на тъканите. Цялостно стягане на кожата, подобряване на венозната функция и възстановяване на лимфната система

Облекчаване на болки и възпаления

Нежната и неинвазивна стимулация на icoone позволява извършване на аналгетично действие, отпускане на мускулната контракция и намаляване на острата и хронична болка, благоприятствайки пълното функционално възстановяване.
Нещо повече, тази терапия намалява възпалителните процеси, дължащи се на травматични събития, като намалява отока и засилва кръвообращението и венозната функция.

Тендинопатия и мускулно напрежение

Терапия, специално разработена с цел – намаляване на болката и възпаленията, насочвайки се към възстановяване нормалната функция на ставите. Постига се насищане на тъканите с кислород, както и намаляване на мускулното напрежение, причинено от заболявания като фибромиалгия.