fbpx

Този модел съчетава ефекта на тъканна регенерация от механична стимулация (мулти микро алвеоларна стимулация) с действието на LED и LASER светлинни източници, постигайки несравними резултати както по отношение на естетиката, така и по отношение на рехабилитацията.

Лазерът и светодиодът въздействат върху порите на клетъчните мембрани, предизвиквайки активиране на митохондриите, силовите центрове на клетките. Този процес подобрява оксигенацията на клетките, стимулирайки тъканния дренаж и липолизата.

  • Подмладяване на кожата с LED

    Дължината на вълната от 650 nm насърчава обновяването на клетките чрез стимулиране на производството на колаген и еластин и подобрява венозната и лимфна микроциркулация. При приложение след оперативни интервенции, апаратът насърчава заздравяването на тъканите и по-добрата оксигенация на кожата, като същевременно намалява възпалението, отока и болката.
  • Моделиране на тялото с ЛАЗЕР
    Дължината на вълната от 915 nm стимулира мастните клетки чрез активиране на естествения им метаболизъм (липолиза), като по този начин намалява целулита, спомага за тонизиране и стягане на тялото и улеснява микроциркулацията, със значителен дрениращ ефект.

Гарантирани резултати

+ 25%

Увеличаване на активната повърхност

21.600

Микростимулации за минута

Иновации:

По-малък и по-компактен размер

Нов дизайн със светещо лого

Още по-ефективни микростимулатори

Двоен Robomini накрайник за симетрично действие

4 нови накрайника за още по-персонализирани терапии

Ергономичен държач за накрайниците

Нов софтуер с интуитивен потребителски интерфейс

Ръководство за потребителя с инструкции

Нови фокус програми за лице и ръце

Robosolo

С обновения си дизайн и 3,5-инчов сензорен екран, този накрайник таргетира мастните натрупвания в големи области на тялото.

15,600

Микростимулации за минута

Robotwins

icoone е единственото устройство, което предлага симетрична стимулация, осигурявайки двойно ефективни резултати, спестявайки половината от времето за извършване на стандартните процедури, благодарение на използването на два накрайника.

21,600

Микростимулации за минута

Robomini twins

Това са най-малките накрайници в света, които вече се предлагат и в двойна версия, специално проектирани за приложение върху малки и труднодостъпни места.

14,400

Микростимулации за минута

Robomicro

Комплект от 6 микро накрайника, специално проектирани да достигат малки, деликатни зони с прецизност, за още по-персонализирано лечение

До 13,200

Микростимулации за минута


11

Накрайника