fbpx

Това е единствената технология, извършваща дълбока стимулация на съединителната тъкан, известна като Мулти Микро Алвеоларна Стимулация (MMAS), и третиране на кожни проблеми и неравности с видими резултати още след първата процедура.

icoone позволява симетрична стимулация с две ръце, позволявайки на терапевта да работи едновременно от двете страни на тялото, осигурявайки оптимални ползи за клиента при максимален комфорт на работа.

С несравнимата си комбинация от програми, icoone извършва целенасочени и ефективни процедури за лице и тяло, отговарящи на нуждите на пациенти от двата пола и от всички възрасти:

  • Тяло
    намаляване на целулита, дренаж, стягане, ремоделиране, подобряване външния вид на стрии, подобрено кръвообращение, регенерация на тъканите, повдигащ ефект в областта на гърдите.
  • Лице
    лифтинг, дренаж, клетъчна регенерация, редуциране на дълбоки бръчки и фини линии, стягащ и подмладяващ ефект.

Гарантирани резултати

+ 25%

увеличение на активната повърхност

21.600

микростимулации всяка минута

Иновации:

По-малък и по-компактен размер

Нов дизайн със светещо лого

Още по-ефективни микростимулатори

Двоен Robomini накрайник за симетрично действие

4 нови накрайника за още по-персонализирани терапии

Ергономичен държач за накрайниците

Нов софтуер с интуитивен потребителски интерфейс

Ръководство за потребителя с инструкции

Нови фокус програми за лице и ръце

Robosolo

С обновения си дизайн и 3,5-инчов сензорен екран, този накрайник таргетира мастните натрупвания в големи области на тялото.

15,600

Микростимулации на минута

Robotwins

icoone е единственото устройство, което предлага симетрична стимулация, осигурявайки двойно ефективни резултати, спестявайки половината от времето за извършване на стандартните процедури, благодарение на използването на два накрайника.

21,600

микростимулации на минута

Robomini twins

Това са най-малките накрайници в света, които вече се предлагат и в двойна версия, специално проектирани за приложение върху малки и труднодостъпни места.

14,400

микростимулации на минута

Robomicro

Комплект от 6 микро накрайника, специално проектирани да достигат малки, деликатни зони с прецизност, за още по-персонализирано лечение.

До 13,200

микростимулации на минута


11

Накрайника


Този продукт се предлага и във версия за тялото

с 11 накрайника