fbpx

Beauty

Целулит

Антицелулитната терапия видимо намалява портокаловата кожа. icoone спомага за изглаждането на кожата, подобрява дренажа и кръвообращението и възстановява хармоничната форма на тялото.

Оформяне на тялото

Предназначена да въздейства върху упоритите мастни натрупвания, icoone процедурата за контуриране на тялото му придава цялостен хармоничен вид, същевременно създавайки приятно усещане за лекота и здраве.

Подмладяване на кожата

Стимулирайки производството на колаген и еластин, icoone възстановява плътността на тъканите, редуцира признаците на стареене и придава блясък и еластичност на кожата по напълно естествен и безболезнен начин.

Стягане на кожата

Тази терапия се базира на клетъчна стимулация за насърчаване производството на колаген и еластин, водейки до стягане на кожата и  по-строен вид на фигурата. Процедурата е особено подходяща за тонизиране на кожата след загуба на тегло.

Лифтиране на лицето, гърдите и деколтето

Предназначена да насища с кислород и да съживи кожата, тази терапия намалява мазнините под брадичката и отока около очите, като същевременно изглажда зоната около устните и деколтето и стяга шията. Това е идеалният избор, ако целите освежаване и озаряване на кожата, без да прибягвате до оперативни методи.

Редуциране на бръчки и стрии

Терапията цели насърчаване на оксигенацията на тъканите и регенерацията на кожата, както и възстановяване на еластичността на тъканите. icoone изглажда бръчките, като придава видимо по-млад и хармоничен вид на лицето.

Подобряване на кръвообращението

Предназначена да стимулира лимфния поток и кръвообращението, тази терапия спомага за тонизиране и оформяне на краката, осигурявайки моментално усещане за лекота и хармония.

Лимфен дренаж

Благодарение на симетричното и едновременно действие на два накрайника, icoone извършва пълен дренаж на цялото тяло, като стимулира мигновената оксигенация на тъканите, подобрява микроциркулацията и насърчава елиминирането на метаболитните течности.

Подсилване на имунната система

Целенасоченота терапия за реактивиране на микроциркулацията и детоксикация на тялото води до подобряване на функцията на имунната система и намаляване нивата на стрес.

Релаксация и цялостно възстановяванена организма

icoone постига цялостна релаксация на тъканите, като благоприятства освобождаването на ендорфини и води до общо усещане за благополучие.