fbpx

За нас

Иновативни решения

Чрез своя научен подход и прецизен анализ върху конкретни медико-естетични случаи, i-Tech Industries се превърна в световен еталон в областта на развитието на технологиите за ремоделиране на тялото и неинвазивните терапии, въздействащи върху съединителната тъкан. По този начин icoone се утвърди като водеща система в областта на грижата за красотата, рехабилитацията, спорта и уелнеса.

Непрекъснатите инвестиции в изследвания и иновации дадоха възможност на компанията да проучи, разкрие и анонсира своите важни научни открития относно кожата и нейното лечение с цел, от една страна, да популяризира знанията за този изключително важен аспект от човешкото тяло в рамките на своите референтни пазари, и, от друга, да проектира и внедри технологии и решения с основна цел – задоволяване на индивидуалните нужди по отношение на красота, здраве и уелнес.


Технология

Roboderm

icoone дължи своята ефективност на изключителната технология Roboderm, уникален патент в световен мащаб, разработен изцяло в Италия от Джанфранко Тудико, и вече достъпен в повече от 100 държави. С повече от тридесет години опит в сферата на естетиката и медицината, Тудико откри напълно нов, революционен и уникален метод за стимулиране на съединителната тъкан и третиране на всички елементи, които изграждат кожата по неинвазивен начин чрез използването на МИКРОСТИМУЛАТОРИ .

Изтегли icoone материали