BUL
Какво е ICOONE   ·····   Процедури   ·····   Ползи и Резултати   ·····   Видео   ·····   
   ·   Патент   ·      ·   Технология   ·      ·   Функционалност   ·   
Icoone
 

 

 

 

 

Функционалност

Голямата революция представена от ICOONE е НОВИЯТ МЕТОД НА ТРЕТИРАНЕ НА КОЖАТА, стимулирайки истински, чрез фракционирано действие и така действа, по прецизен начин въху всеки милиметър на кожата,нежно в дълбочина.

Благодарение на скорошни научни изследвания върху кожата от професор М.Гимберто (M. Guimerteau), е открито, че кожата, погледната в детайли под микроскоп, представлява безкрайност от микро-вакуоли, които образуват цялостната тъкан.

Icoone действа върху всяка микро-вакуола, като прави да съответсва на всяка микро-алвеола върху ролерите, специфична микро-вакуола на тъканта.

Това се превежда като една невероятна и ефикасна стимулация на фибробластите и на цялата метаболитна и кръвообръщателна система.

Благодарение на регулиращите се параметри, процедурите могат да бъдат персонализирани, според нуждите на всеки човек, оптимизирайки по този начин резултатите

#

Официален представител На ICOONE® за България - ХЕЛТ ХАРМОНИ ЕООД, гр. София, кв. Лозенец, ул. Люботрън 3-7, тел.: 02 868 61 52, 0878 921 816, info@icoone.bg