BUL
Какво е ICOONE   ·····   Процедури   ·····   Ползи и Резултати   ·····   Видео   ·····   
   ·   Патент   ·      ·   Технология   ·      ·   Функционалност   ·   
Icoone

ICOONE Technology

Get the Flash Player to see this video.

 

Технология

ICOONE със своята екслузивна техника Roboderm® е патентована технология, чието действие се извършва с помощта на една глава с два ролера, като всеки един от тях има множество микро-перфорации (алвеоли), които създават Мулти Микро Алвеоларната Стимулация.

Така кожата получава 1180 микро стимулации на квадратен дециметър!

Микро-алвеолите на ролерите стимулират чрез фракциониран вакуум, микро вакуолите, намиращи се в тъканите, като ги третира изключително прецизно и хомогенно.

ICOONE представя една нова, много важна новост : Симетрията на действие!

2 наконечника Robotwins могат да работят в пълен унисон, третирайки по естествен начин цялото тяло, удвоявайки ползите и намалявайки наполовина времето на процедурата. Чувството е изключително приятно с гаранция за бързи и значителни резултати!

Някои специфични програми имат нужда да използват наконечника Robosolo, който генерира едновременно енергична и деликатна процедура, като дава възможност за работа на големи зони по тялото, с много лесни и естествени движения.

Малкият наконечник Robomini е създаден за специфични малки зони по тялото. Той се адаптира перфектно за естетически и терапевтични процедури, тъй като е изключително прецизен и деликатен.

Robosolo, Robotwins и Robomini са наконечници с моторизирани ролери, и могат да бъдат използвани с една много интерестна функция интегрирана, наречена RoboAutomation. Тази функция, след като се конфигурира, позволява автономно движение на наконечниците, спрямо разстоянието и посоката на движение по третираната зона.

И още, ICOONE има друг наконечник, на който могат да се сложат три различни микро-наконечника, наречени Robomicro.Тези микро-наконечника имат различна форма за да гарантират ефикасни и деликатни естетични и терапевтични процедури, върху наистина много малки части на тялото и лицето с ръчни хармонични движения.

Тактилната система Touch Screen позволява намирането, конфигурирането и включването на програмите по много семпъл и бърз начин. Функцията Personal Menu, позволява създаването, запазването и използването на персонализирани терапии според нуждите на клиента/пациента.

#

Официален представител На ICOONE® за България - ХЕЛТ ХАРМОНИ ЕООД, гр. София, кв. Лозенец, ул. Люботрън 3-7, тел.: 02 868 61 52, 0878 921 816, info@icoone.bg